KAHRAMANMARAŞ / TÜRKOĞLU - Şekeroba İlkokulu

Şekeroba İlkokulu

Şekeroba Mahallesi İğdeli Sokak No 1, Türkoğlu/ KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
VİZYONUMUZ EĞİTİMDEKİ YENİ YAKLAŞIMLARI BENİMSEYEREK HAYATA VE GELECEĞE BAKIŞI OLUMLU DEĞERLER ÜZERİNE KURULU,OKULUNU BENİMSEYEN PERSONELİ İLE ÖĞRENCİLERİNİN SEVEREK VE İSTEYEREK ÖĞRENDİĞİ,OKULUNU EVİ GİBİ GÖREN, BAŞARIYA KENDİNİ İNANDIRAN, DAVRANIŞLARIYLA ÇEVRESİNE UMUT VEREN ÖĞRETMENİ VE ÖĞRENCİLERİYLE ÖRNEK BİR İLKOKUL OLMAK
Misyon
MİSYONUMUZ; 1-OKUL ÖĞRETMENİ İLE POZİTİF BİR OKUL DİSİPLİNİ OLUŞTURMAK, 2-OKUL İÇİ VE DIŞI OLMAK ÜZERE HERKESLE OLAN İLETİŞİMİ OLUMLU YÖNDE ARTIRMAK, 3-DERSLERDEKİ VE SOSYAL ETKİNLİKLERDEKİ VERİMLİLİĞİ BÜTÜN ÖĞRENCİLERİ İÇİNE ALACAK BİÇİMDE YÜKSELTMEK, 4-OKULDA KARŞILAŞILAN HER TÜRLÜ SORUNU AKILCI YÖNTEMLERLE İŞBİRLİĞİ İÇİNDE ÇÖZMEK. 5-SÜREKLİ SORUNLARI DİLE GETİRMEK YERİNE BAŞARILARI ÖN PLANA ÇIKARMAK VE ANLATMAK.
Başarılar
Okulumuz; 1950 yıllarında açıldığından, yıllar içinde köyümüzde bir çok başarılı insanlar yetiştirmiştir.
SOBALI
Ulaşım
Kara yoluyla ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuza kadar asfalt yol mevcuttur. Özel araç ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis yoktur.
Yerleşim Yeri
Şekeroba Kasabası yaklaşık 8000 nüfuslu bir yerleşim yeri.K.Maraş_Osmaniye yolu üzerindedir.
İL MERKEZİNE 39 KM,İLÇE MERKEZİNE İSE 18 KM UZAKLIKTADIR.
Geleneksel spor oyunlarına yöneltilmektedir.
Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır.